over Grotelsch

Ontwikkelingsmaatschappij Grotelsch ontwikkelt vakantiepark Landal Grotelsche Heide en maakt onderdeel uit van de Sujo Groep. Sujo Groep bestaat uit verschillende onderdelen en is actief in vastgoed, industrie, bouw en infra. Elk onderdeel heeft z’n eigen specialismen. Dat maakt ons een multidisciplinaire en veelzijdige onderneming. Opdrachtgevers kunnen bij ons terecht met complexe vraagstukken. Wij leveren snel en accuraat het gewenste resultaat. Natuurlijk met de inzet van de nieuwste technieken en modern materieel.

contactpersonen

peter_de_haan_4

Peter de Haan

directeur

Foto Philip2

Philip van der Valk

projectmanager

Foto Wendy2

Wendy van Dam

administratie

Erwin_de_Vilder3

Erwin de Vilder

projectnotaris

Floris_Visser2

Floris Visser

financieringsregisseur

vakmanschap

Onze werkwijze - korte lijnen, eigen verantwoordelijkheid, vakmanschap en betrokkenheid - combineren we met een gezonde dosis nuchterheid.

Onze medewerkers zijn betrokken en kundig. Klanten kunnen altijd bij ons terecht met hun vragen. Is er een probleem? Wij zoeken een doeltreffende oplossing!

We gaan voor het beste resultaat. Innovatie is een belangrijke pijler voor ons. Zowel op het gebied van materiaal, technieken als werkmethoden zijn we altijd up to date. Hoe belangrijk dat ook allemaal is, het zijn de mensen die het bedrijf maken.

Dat is de vaste overtuiging van directeur Peter de Haan. Samen met een geweldig team maakt hij van elk project, hoe groot of klein ook, een succes.

Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw recreatiewoning?

Meld u dan aan voor onze
nieuwsbrief

Vraag een gesprek aan
met Landal Makelaardij

Vraag een gesprek aan
met Otten & Flim

Scroll naar boven